UPDATE:Stoppen of niet? Casillas reageert op geruchten over pensioen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Iker Casillas (FC Porto) reageert op de geruchten over zijn toekomst

UPDATE:Stoppen of niet? Casillas reageert op geruchten over pensioen
Foto: © Photonews

Ruim twee weken geleden was er grote paniek omtrent Iker Casillas. De Spaanse doelman van Porto had een hartaanval gekregen op training, maar door de aanwezigheid van medische specialisten waren de gevolgen niet al te erg.

UPDATE: Casillas heeft op zijn twitteraccount gereageerd op de geruchten over zijn pensioen. "Er komt een dag dat ik zal moeten stoppen met voetballen, maar dat zal ik jullie laten weten als het zover is. Gisteren ben ik nog op controle geweest en alles was goed."

Enkele dagen later werd de 37-jarige goalie uit het ziekenhuis ontslagen. Sindsdien vroeg iedereen zich af wat de toekomst voor Casillas inhoudt. Kan hij, gezien zijn hartprobleem, nog aan profvoetbal doen of niet?

Volgens Portugese media heeft de doelman van Porto een beslissing omtrent zijn toekomst gemaakt. Casillas zou voor de meest veilige optie kiezen en het leven als profvoetballer achter zich laten.

Casillas is aan zijn vierde seizoen bezig bij FC Porto en vorig jaar kroonde hij zich nog tot landskampioen. Dit jaar is het opnieuw een spannende titelstrijd, maar Benfica lijkt straks aan het langste eind te trekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties