Verdediger Beerschot twijfelt niet: "Voor mij is de conclusie dat we gaan promoveren"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 22 reacties

Denis Prychynenko gelooft dat Beerschot volgend seizoen in 1A speelt

Verdediger Beerschot twijfelt niet: "Voor mij is de conclusie dat we gaan promoveren"

Ook voor de spelers van Beerschot zit het seizoen erop, maar het is natuurlijk nog afwachten in welke reeks zij volgend seizoen terecht komen. Denis Prychynenko volgt de tuchtprocedure alvast met grote belangstelling. Voorts maakt de centrale verdediger ook de balans op van het sportieve.

"Ons doel was om de finale te spelen en we waren voor het tweede jaar op rij twee minuten verwijderd van de promotie. In de play-offs hebben we het ook beter gedaan. Vorig jaar haalden we zeven punten, nu behaalden we er acht. Het is dus een goed seizoen geweest", meent Prychynenko. "Qua motivatie is het wel moeilijk: play-off 2 is niet zo heel belangrijk."

Dat wat het sportieve betreft. Extrasportief is de strijd nog lang niet gestreden. "Ik geloof in de juiste uitkomst van de tuchtprocedure. Ik heb de eerste zitting gevolgd. De conclusie van die zitting is voor mij dat we gaan promoveren", maakt Prychynenko zich sterk.

Hopen op goed nieuws

Terwijl er daaromtrent wellicht nog heel wat heisa volgt, trekt Prychyneko er alvast even tussenuit. "Ik ga nu één maand op vakantie naar Kreta en ga misschien ook nog voor een week naar Duitsland. Gewoon even het voetbal uit het hoofd zetten. Hopelijk is er bij mijn terugkeer goed nieuws en kunnen we in 1A spelen."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties