Robin Van Persie heeft duidelijke mening over situatie bij ex-club Man United
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Van Persie raadt Man United aan om Solskjaer tijd te geven

Robin Van Persie heeft duidelijke mening over situatie bij ex-club Man United
Foto: © photonews

Robin Van Persie heeft in het shirt van Feyenoord zijn laatste seizoen als profvoetballer afgewerkt. Ook zijn jaren in Engeland zal de Nederlandse aanvaller blijven koesteren en hij volgt ook zijn ex-clubs Arsenal en Man United op de voet. Bij Manchester is er heel wat te doen om manager Solskjaer.

Door een tegenvallend einde van de competitie rezen er al twijfels of de Noor wel de ideale man is om er de sportieve leiding op zich te nemen. "Ik denk dat het de perfecte 'match' is", zegt Van Persie aan BBC. "Ze zijn alleen door een slechte periode gegaan. Vroeger was het normaal dat een trainer tijd kreeg. Nu ligt hij buiten als je zes wedstrijden verliest. Is dat de oplossing?"

Mirakel tegen PSG

Sowieso is Van Persie een voorstander van continuïteit. "Geef iemand de tijd, vooral als het iemand van de club is. Het is grappig. Toen hij begon, was iedereen positief. Ze waren aan het winnen en versloegen op miraculeuze wijze PSG. Iedereen was aan het roepen: Leg hem vast. Sinds het nieuwe contract, hebben ze meer matchen verloren dan ze zouden willen."

Dat is uiteraard erg opvallend. Toch is paniek niet aan de orde volgens de ex-speler van ManU. "Hij heeft voor drie jaar getekend en iedereen moet naar het totale plaatje kijken. Hij is positief, wil grote dingen verwezenlijken en dat is de enige weg vooruit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties