Tabula rasa bij Manchester United: één Duivel weg, twee in de plaats?
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 9 reacties

Manchester United gaat met een heel nieuwe en frisse kern aan het seizoen beginnen

Tabula rasa bij Manchester United: één Duivel weg, twee in de plaats?

Tabula rasa, of toch bijna. Manchester United gaat het allemaal over een andere boeg smijten. De hele ploeg wordt opgekuist en zowat alle sterren moeten vertrekken. Ole Gunnar Solskjaer krijgt een frisse en gemotiveerde ploeg.

Het wordt een drukke zomer bij Manchester United. De club wil weer meespelen voor de prijzen na een paar heel teleurstellende seizoenen. De sterren die er nu zitten mogen bijna allemaal andere oorden opzoeken. Te beginnen met Romelu Lukaku, die al zeker verkast. Zijn manager onderzoekt zijn opties, maar het wordt ofwel de Premier League of de Serie A (Inter of Juventus).

Twee Duivels?

Daarnaast mag ook Paul Pogba beschikken bij een goed bod. Chris Smalling en Phil Jones volstaan dan weer niet als centrale verdedigers en United gaat op zoek naar toppers. De naam van Toby Alderweireld is daarbij uiteraard ook alweer gevallen. Die gaat op zoek naar meer waardering (lees: beter contract) en zou wel eens bij de Mancunians terecht kunnen komen.

Dat geldt trouwens ook voor Thomas Meunier, die zelf droomt van een overgang naar de Premier League. En in het bijzonder naar United. Alexis Sanchez - zijn transfer werd nooit een succes - mag trouwens ook andere oorden opzoeken... United wil veel geld recupereren voor zijn spelers en dan een ongeziene 'coup' op de transfermarkt plegen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties