Oplossing in de maak: Trebel probeert - met de hulp van Mogi - transfer te versieren naar ex-club

Oplossing in de maak: Trebel probeert - met de hulp van Mogi - transfer te versieren naar ex-club

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zou Anderlecht goed uitkomen: Adrien Trebel denkt zelf ook aan een transfer. Paars-wit wil graag af van zijn hoog loon en wil ook een andere middenvelder aantrekken. Mogi Bayat lijkt Anderlecht daarbij te gaan helpen.

Trebel en Bayat zaten afgelopen weekend in de tribune bij... Nantes, de ex-club van Trebel. En het zou geen vrijblijvend bezoekje zijn geweest, weet La Dernière Heure. Trebel wil graag terugkeren naar de club waar hij zijn opleiding kreeg en waar hij in 2014 langs de kleine poort vertrok.

De middenvelder heeft de banden met het bestuur aangehaald, met behulp van Mogi uiteraard. Hij was in januari al eens op bezoek bij Nantes, maar dat was toen om Kara te bezoeken beweerde hij. Bayat bewerkstelligde ook die zijn (huur)transfer trouwens.

Financieel

Een transfer zal wel nog wat voeten in de aarde hebben, want er is natuurlijk het obstakel van zijn loon. Trebel is de bestbetaalde speler in de Jupiler Pro League met om en bij de 2 miljoen euro netto. Daarnaast zal Anderlecht ook wel wat van zijn transfersom van drie miljoen euro willen recuperen. Maar de voorzitter zou alvast een inspanning willen doen.

Bayat zal alvast geen cadeaus doen aan Anderlecht. Er zouden trouwens nog geïnteresseerde ploegen zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties