"Ik ben een Madridista": Sergio Ramos schept duidelijkheid over zijn toekomst bij Real Madrid
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 7 reacties

Sergio Ramos gaf aan Real Madrid niet te zullen verlaten

"Ik ben een Madridista": Sergio Ramos schept duidelijkheid over zijn toekomst bij Real Madrid
Foto: © photonews

Er is de laatste dagen veel gezegd en geschreven over Sergio Ramos. Hij zou een vertrekwens hebben ingediend en een monsterloon uit China zou daarvan de oorzaak zijn. Met een officieel communiqué heeft de aanvoerder van Real Madrid alle geruchten de kop ingedrukt.

Duidelijker kon de boodschap van Sergio Ramos niet zijn. "Ik ben een Madridista en hier wil ik blijven spelen tot aan het einde van mijn carrière", zei de aanvoerder van Real Madrid op een speciaal ingelaste persconferentie.

Volgens de geruchten van de laatste dagen zou Ramos zijn zinnen hebben gezet op een lucratief contract in China en zou er wrevel zijn tussen hem en voorzitter Florentino Pérez. Tweemaal niet waar, aldus de 33-jarige centrale verdediger.

"Er is wel een aanbieding vanuit China geweest, dat klopt. Maar voor een hoog salaris doe ik het niet. Zelfs gratis zou ik voor Real Madrid spelen. Ik had wel wat twijfels over de club, maar dat heb ik uitgepraat met Pérez. Hij is als een vader voor me", stelde Ramos de fans van Real Madrid gerust.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties