'Chelsea denkt aan ex-Genkie om Hazard op te volgen'
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Chelsea zou zijn pijlen op Leon Bailey (ex-Genk) van Leverkusen hebben gericht

'Chelsea denkt aan ex-Genkie om Hazard op te volgen'

Eden Hazard laat een grote leegte achter bij Chelsea en het is aan de huidige kern en nieuweling Pulisic om dat gat op te vullen. De Blues denken echter ook aan een andere verrassende opvolger, maar daarvoor moeten ze eerst de uitspraak van het TAS over de transferban afwachten.

Chelsea wil zich, niet voor de eerste keer, versterken met Leon Bailey van Bayer Leverkusen.  Dat schrijft het Britse Daily Mail. Vorig jaar was er ook al interesse vanwege de Blues in de Jamaicaanse winger, maar de deal ging toen niet door.

Bailey speelde anderhalf seizoen voor Racing Genk vooraleer hij in januari 2017 naar de Bundesliga trok. De Jamaicaan is nog steeds maar 21 jaar en ligt nog tot 2023 onder contract bij Leverkusen. De Duitse club zou naar verluidt 90 miljoen euro vragen voor Bailey.

Naast die hoge transfersom kampt Chelsea nog met een ander probleem. De Londense club werd een transferverbod opgelegd, waartegen het onlangs in beroep ging. Nu is het wachten op de uitspraak van het TAS voordat Chelsea weet of het transfers mag doen komende zomer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties