Lukaku, Tielemans en co vaag over vakantie en toekomst, Martinez duidelijk: "Tien tot twaalf transfers"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Brussel
| 4 reacties

Tielemans en Lukaku konden niet veel kwijt over hun vakantieplannen, Martinez voorspelde een drukke transferzomer voor de Rode Duivels

Lukaku, Tielemans en co vaag over vakantie en toekomst, Martinez duidelijk: "Tien tot twaalf transfers"

Het was een heel druk seizoen voor heel veel Rode Duivels, maar de druk kan eindelijk een beetje van de ketel. Al staat er natuurlijk nog heel wat op stapel voor sommige spelers. Waar ligt de toekomst? De Duivels lieten niet te hard in de kaarten kijken.

Romelu Lukaku gaf al aan na zijn verlof de best mogelijke keuze voor zijn carrière te gaan maken, maar wilde zijn nieuwe bestemming nog niet prijsgeven. Waar hij dan op verlof trekt? “Ergens heen waar niemand het weet”, bleef hij ook daarover op de vlakte. “Het wordt gewoon wat genieten met de familie.”

Ook Youri Tielemans hield zich op de vlakte: “Nu ga ik op verlof, maar de bestemming blijft geheim. Waar ik heen ga na mijn vakantie? Dat zullen we dan wel weer zien, nu eerst een beetje genieten en dan zien wat de toekomst brengt.”

Drukke transferzomer

Ook diverse andere Rode Duivels gaven niks prijs over hun vakantieplannen, vermoedelijk om op reis niet gestoord te worden door supporters of pers. En ook over hun toekomst na deze zomer bleef het angstvallig stil. En toch: velen zullen van club veranderen.

“Er zullen misschien tien tot twaalf spelers deze zomer van club veranderen, dus we willen hen zo goed als mogelijk helpen en ondersteunen”, was bondscoach Roberto Martinez duidelijk over de toekomstplannen van ‘zijn’ Duivels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties