Lukaku heeft persoonlijk akkoord met Italiaanse grootmacht

Arjen T'Sjoen
| 7 reacties
Lukaku heeft persoonlijk akkoord met Italiaanse grootmacht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de gewonnen interland tegen Schotland gaf Lukaku aan zijn bestemming voor volgend seizoen al te kennen. Dat zou wel eens Milaan kunnen zijn, volgens Sky Italia heeft de spits een persoonlijk akkoord met de Italiaanse topclub Internazionale.

De interesse van Inter Milaan in Lukaku is niet nieuw. De Italiaanse topclub toont al enkele maanden belangstelling in de Rode Duivel, maar tot een akkoord met Manchester United kwam het nog niet. Ondertussen lijken speler en club er dus wel uit te zijn, Lukaku kan volgens Sky Italia tot 7.5 miljoen euro per jaar gaan verdienen in Milaan.

Dit seizoen had Lukaku het moeilijker bij Manchester United. De spits was niet altijd incontournable en kwam in alle competities samen uiteindelijk tot 15 doelpunten. Daar wil Inter nu gebruik van maken om Lukaku weg te plukken.

Exit Icardi?

Mocht Lukaku naar het Giuseppe Meazza trekken dan lijkt een vertrek van Mauro Icardi in de maak. De Argentijnse scherpschutter werd geciteerd bij Real Madrid, maar na het aantrekken van Luka Jovic is die transfer van de baan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties