Gent-bestuur komt met krachtig signaal over coach Jess Thorup
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 10 reacties

Ivan De Witte en bestuur van AA Gent hebben alle vertrouwen in Jess Thorup

Gent-bestuur komt met krachtig signaal over coach Jess Thorup
Foto: © photonews

Ja, er waren twijfels of Jess Thorup al dan niet mocht aanblijven bij AA Gent. Maar voorzitter Ivan de Witte en Michel Louwagie hebben vandaag op het eerste persmoment van het seizoen hun vertrouwen uitgesproken in de Deen.

Voorzitter Ivan De Witte wil komend seizoen de pers vaker verwelkomen. "Wij zaten met het bestuur van AA Gent net iets te veel in onze ivoren toren", bekent hij. "Dat moet veranderen, we gaan transparanter werken. Bovendien hadden velen heel wat vragen en dus was een persmoment na de eerste training van ons team wel op zijn plaats", staat te lezen bij Belga

Die vragen gingen natuurlijk vooral over het aanblijven van Jess Thorup als oefenmeester van de Buffalo's. "Vooreerst was er enige twijfel ontstaan over onze trainer. Zou hij aanblijven of toch vertrekken? Wel, hij zit hier naast mij. Wij hebben dus alle vertrouwen in Jess Thorup", is De Witte duidelijk. 

Versterking

"Hij moet ervoor zorgen dat het hobbelige seizoen, dat we vorig jaar kenden, niet meer opnieuw plaats kan hebben. We kijken uit naar versterking, maar momenteel zijn er nog enkele toernooien bezig waardoor de transfermarkt wat stilligt. Maar we gaan er zeker werk van maken om onze kern te verbeteren en zeker te versterken."

Dezelfde taal hoor je bij manager Michel Louwagie. "Er komen zeker nog versterkingen, maar die moeten wel kwalitatief sterk zijn", aldus Louwagie. "Zij moeten weggeplukt worden uit topclubs uit eigen land of het buitenland. Ons doel is om ook na komend seizoen Europees voetbal te spelen. En wij laten enkele sterkhouders zeker niet vertrekken. Ook al kloppen er diverse clubs aan de deur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties