Martinez : "Lukaku is klaar voor een nieuwe uitdaging"
Redactie vanuit Sassuolo
| 2 reacties

Martinez reageert op de transfergeruchten rond Lukaku en de andere Rode Duivels

Martinez : "Lukaku is klaar voor een nieuwe uitdaging"

Roberto Martinez gaat een zomer vol transfers tegemoet. Nu ja, transfers van zijn internationals.

De transferzomer van de Rode Duivels zal goed gevuld zijn, dat is het minste wat je kan zeggen. Voor sommigen, zoals de broers Hazard, is het al achter de rug. "Eden is een voorbeeld voor jonge spelers", begon Martinez zijn relaas over de zomertransfers.

"Hij heeft veel geduld getoond bij zijn overgang naar Real Madrid. Iedereen wist dat hij Chelsea wou verlaten en dat de club hem niet liet gaan. Hij heeft zich daarna niet rancuneus opgesteld en won zelfs nog de Europa League voordat hij afscheid nam."

"De transfer van Thorgan is ook een goeie zaak", ging de selectieheer verder. "Bij Dortmund zal hij de kleedkamer delen met Axel Witsel. Voorts ben ik ook tevreden over de situatie van Thibaut Courtois, die garanties heeft bij Madrid", zei Martinez.

Tot zo ver de zekere transfers, maar er staan er nog te wachten. "Wat betreft Koen Casteels en Thomas Vermaelen is het nog in het duister tasten. Het is belangrijk dat er voor hen een oplossing komt."

Lukaku en zijn Italiaanse uitdaging

In Italië wordt er veel gezegd en geschreven over Romalu Lukaku en Inter Milaan. "Ik denk dat Romelu klaar is voor een nieuwe uitdaging en dat Manchester United hem niet veel in de weg zal leggen. Dat is wat mij betreft positief. Rom kan in eender welke competitie spelen", besloot Martinez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties