'Beerschot heeft gewilde spits op bezoek en wil ook topschutter langer bij zich houden'
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 2 reacties

'Beerschot heeft gewilde spits Patrick Steve Loa Loa op bezoek en wil ook topschutter Dante Vanzeir langer bij zich houden'

'Beerschot heeft gewilde spits op bezoek en wil ook topschutter langer bij zich houden'

Hij verscheen ondertussen al op training bij landskampioen KRC Genk, maar mogelijk duikt hij binnenkort toch opnieuw elders in de Jupiler Pro League op.

Dante Vanzeir staat namelijk opnieuw in de belangstelling van Beerschot. Bij De Mannekes was hij afgelopen seizoen in 1B goed voor liefst 17 goals en 4 assists over alle competities heen.

Beerschot zou hem dan ook graag opnieuw huren van KRC Genk, ook de winger zelf zou daar volgens Gazet van Antwerpen voor open staan.

De 21-jarige winger traint voorlopig mee met de A-kern van zijn Limburgse moederclub, de komende dagen of weken zal daar moeten blijken hoeveel kansen op een vaste stek in de ploeg hij kan hebben - afhankelijk ook van enkele inkomende of uitgaande transfers.

Bij Beerschot traint ondertussen ook de 20-jarige Kameroense aanvaller Patrick Steve Loa Loa mee. HIj stond al even in de belangstelling van stamnummer 13 en mag zich nu dus bewijzen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties