Het middenveld van Essevee: eentje verkocht, eentje einde contract, eentje in belangstelling Oostende, een paar te slijten ... en zware concurrentie voor toptarget

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Het middenveld van Essevee: eentje verkocht, eentje einde contract, eentje in belangstelling Oostende, een paar te slijten ... en zware concurrentie voor toptarget
Foto: © photonews

Bij Zulte Waregem zal er op de transfermarkt nog heel wat gaan gebeuren de komende weken en maanden. Ook aan uitgaande zijde moet er nog heel wat gebeuren om plaats te maken voor inkomende transfers.

Op het middenveld werd alvast één uitgaande transfer gerealiseerd: Hicham Faik vertrok naar Friesland en komt volgend seizoen uit voor Heerenveen. Maar er is nog werk aan de winkel voor Essevee.

Ene Ben Reichert (kent u hém nog?) stond plots opnieuw op het trainingsveld bij Zulte Waregem, hij moet in principe opnieuw verkassen. Ook voor Fredrik Oldrup Jensen is er nog geen definitieve oplossing gevonden, hij komt eind juli in principe terug van Odds.

Ook Damien Marcq mag normaal gezien vertrekken bij een goed aanbod, terwijl de aankoopoptie van Stef Peeters niet werd gelicht. Florian Tardieu staat ondertussen al in de belangstelling van KV Oostende en zou bij een goed bod ook kunnen vertrekken en De Mets was einde contract.

Enkel Ibrahima Seck (aankoopoptie gelicht bij KRC Genk) lijkt al zeker van zijn stek en plaats in de A-kern, maar er zullen nog wel enkele andere middenvelders moeten bijkomen.

Stage? Concurrentie uit Kopenhagen

In feite wordt er nog steeds ingezet op Jens Stage van Aarhus. De jeugdinternational – onlangs nog op het EK U21 met Denemarken – wil graag naar de Gaverbeek komen en zet druk bij zijn club, maar Aarhus laat hem niet zomaar gaan.

Als klap op de vuurpijl heeft ondertussen ook Kopenhagen een bod van meer dan een miljoen euro gedaan op de verdedigende middenvelder, dus Essevee zal ferm in de buidel moeten tasten om hem nog los te weken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties