Reactie KVM-spelers blijven voorlopig in het ongewisse: "Wij weten nergens van"

KVM-spelers blijven voorlopig in het ongewisse: "Wij weten nergens van"
Foto: © photonews

Het aantrekken van Union-verdediger Peyre in de loop van het voorbije seizoen was een slimme zet van KV Mechelen. Peyre hoopt er nog zo lang mogelijk te verblijven. Over de eerdere zittingen bij de Geschillencommissie en de nakende bij het BAS kan hij echter weinig vertellen.

Midden juni blies KV Mechelen voor het eerst verzamelen om weer aan de slag te gaan op het trainingsveld. "Ik had veel goesting om opnieuw te trainen", geeft Peyre aan. "We krijgen nu veel loopwerk. Je krijgt nu  eenmaal niets voor niets. We moeten zien dat we helemaal klaar geraken en het beste van onszelf kunnen geven."

Door zijn transfer kwam ook hij in de storm terecht die het matchfixingdossier toch wel geworden is. Al worden de spelers er grotendeels buiten gehouden en krijgen ze ook weinig info te horen. "We weten nergens van. Niemand zegt ons iets. Ik kijk soms even op internet om te zien wat er passeert. Voorts zullen we wel zien wat er gebeurt."

Klaar geraken voor 1A of 1B

Het is voor de Mechelse spelers wel niet evident dat ze nog altijd niet weten in welke reeks ze gaan spelen. "We kunnen er niet veel aan veranderen. We trainen op een manier waardoor we klaar kunnen geraken voor 1A of 1B." En wat er ook gebeurt, op Peyre kan KVM rekenen. "Ik wil zo lang mogelijk blijven. Union is een goeie club, Mechelen een topclub. Naar Mechelen komen was voor mij een stap voorwaarts."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties