Welke impact heeft de uitspraak van het BAS op de voorbereiding van Sporting Lokeren?

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Welke impact heeft de uitspraak van het BAS op de voorbereiding van Sporting Lokeren?
Foto: © photonews

Bij het BAS zal normaal gezien deze week een beslissing vallen over mogelijke sancties in de 'Operatie Propere Handen'. Dan zal de onduidelijkheid voor vele ploegen (hopelijk) achter de rug zijn.

Sporting Lokeren is tot op heden veroordeeld tot degradatie naar 1B, omdat Waasland-Beveren van de Geschillencommissie uiteindelijk geen sanctie kreeg voor het verzaken aan de meldingsplicht.

De degradatie van KV Mechelen werd dan weer ten voordele van een promotie van Beerschot uitgesproken. Lokeren bepleitte zijn zaak bij het BAS en hoopt nog op 1A, al zijn ze daar op het veld niet zo mee bezig.

Volgens coach De Boeck is het duidelijk dat een ploeg dat in 1B kan meespelen om de prijzen ook een rustig seizoen in 1A kan doormaken en vice versa. Bij de Waaslanders zijn ze dus op beide scenario's voorbereid.

"We zijn gewoon bezig hier een groep van te maken. Als we teveel naar die mogelijke uitspraken zouden kijken, dan zouden we zot worden vanbinnen", was ook Davino Verhulst duidelijk na de oefenwedstrijd tegen AS Monaco.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties