Gent wacht ongeduldig op uitsluitsel over Europees voetbal: "Zolang de hoop er is..."
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Vadis Odjidja blijft hopen op Europees ticket

Gent wacht ongeduldig op uitsluitsel over Europees voetbal: "Zolang de hoop er is..."
Foto: © photonews

KV Mechelen mag zich na de tussentijdse beslissing van het BAS opmaken voor het seizoen in eerste klasse A, maar er kunnen nog altijd andere sancties getroffen worden. En wat met het Europese ticket? Is er alsnog een kans dat dat in de handen van AA Gent terechtkomt?

Die kans lijkt nagenoeg onbestaande nu de deadline van 15 juli bereikt is. Een definitief oordeel van de UEFA is er nog niet, maar indien Mechelen niet aantreden in de Europa League, zal België waarschijnlijk zijn Europees ticket verliezen. Of is er alsnog een andere constructie mogelijk?

Het is iets wat niet in onze handen ligt 

Gent-aanvoerder Vadis Odjidja blijft er toch stilletjes op hopen. "Het is iets wat niet in onze handen ligt. We zullen zien wat er nog van komt. Zolang de hoop er is... Dan duimen we dat dat Europees ticket bij ons terecht komt. We zullen wel zien."

Trainer Jess Thorup daarentegen wil vooral niet dat dit hele verhaal zijn troepen gaat afleiden. "Ik ben niet bezig met Europees voetbal of wat dan ook. Ik ben nu bezig met de wedstrijd in en tegen Charleroi op 28 juli", gaat de Deen nog altijd uit van de huidige kalender. "We moeten de voorbereiding zo goed als mogelijk afwerken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties