Ondanks moordende concurrentie wil teruggekeerde jongeling blijven bij Genk: "Ik moet bewijzen dat ik de beste ben"

Ondanks moordende concurrentie wil teruggekeerde jongeling blijven bij Genk: "Ik moet bewijzen dat ik de beste ben"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Genk heeft op de flanken al heel wat kwaliteit bijgehaald, maar mogelijk hadden ze de oplossing om Leandro Trossard te vervangen gewoon al in huis. Manuel Benson maakt immers indruk tijdens de voorbereiding.

De winger werd vorig seizoen uitgeleend aan Moeskroen en maakte daar furore met zes goals en negen assists. Nu willen de Limburgers zijn nog lopend contract tot 2021 openbreken. En dat lijkt ook in orde te gaan komen. 

Bij Moeskroen leerde hij veel bij. "Ik ben er veel rustiger geworden", zegt  hij in HLN. "Voordien had ik het moeilijk met mindere matchen en mindere momenten in een wedstrijd. Zelfs van een slecht moment op training kon ik in de put zitten en dan verdween ik minutenlang uit het spel. De rol van Bernd Storck is daarin heel belangrijk geweest voor mij. Hij praatte veel en gaf me vertrouwen, hij heeft een andere speler gemaakt van mij."

De concurrentie op de flank bij Genk is wel moordend (Bongonda, Ito, Paintsil, Ndongala), maar... "Als ik mag kiezen, dan blijf ik bij Genk. De besten zullen spelen, het is aan mij om te tonen dat ik de beste ben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties