Sfeergroep Club Brugge reageert "verbijsterd" op beslissing van blauw-zwart
Redactie
| 23 reacties

The Blues of F.C Bruges mogen hun spandoek niet meer omhoog hangen

Sfeergroep Club Brugge reageert "verbijsterd" op beslissing van blauw-zwart
Foto: © SC

Sfeergroep The Blues of FC Bruges kreeg deze week de melding dat ze hun spandoek niet meer op zijn vertrouwde plek mogen hangen. En het voorgestelde alternatief door de club lijkt ook niet te gaan werken.

Met verbijstering nemen we kennis van de mededeling van Club Brugge K.V. dat 'THE BLUES' banner vanaf vrijdag plaats moet ruimen in de hoek Noord-Oost. Het alternatief (hoek West-Noord of Noord boven) is niet geschikt, gezien de afmetingen van onze banner.

Deze wijzigingen zijn in het kader van het line-up partnership met Daikin. Vanaf vrijdag zal er dus elke thuismatch in de hoek Noord-Oost een Daikin banner hangen.

Daarmee verliest onze werking voor sfeeracties ook enkele duizenden euro's aan inkomsten, want de sponsorovereenkomst tussen The Blues en Daikin voor het Daikinshirt verdwijnt samen met een uniek plekje in het stadion om vlaggen te hangen, zichtbaar tijdens wedstrijden op TV. Dat terwijl er genoeg andere mogelijkheden zijn voor visuele branding van partners in het stadion.

Zonder overleg, weinig tactvol en 3 dagen voor de eerste wedstrijd van het seizoen in Jan Breydel kunnen we dan ook bijzonder weinig begrip opbrengen voor deze beslissing.

Tot slot wensen we Daikin Belux te bedanken voor de steun van de afgelopen jaren aan de sfeerwerking van Blue Army en The Blues door middel van het Daikinshirt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties