Mickaël Tirpan is onduidelijk over zijn toekomst: "Het is afwachten"
Nils Wens
| 3 reacties

Tirpan weet nog niet of hij volgend seizoen nog bij Lokeren voetbalt

Mickaël Tirpan is onduidelijk over zijn toekomst: "Het is afwachten"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren speelde het afgelopen weekend 2-2 gelijk tegen Zulte Waregem. Een opvallende afwezige was Mickaël Tirpan. De rechtsback van Sporting Lokeren bleef aan de kant met een lichte blessure.

Volgens Tirpan is de blessure niet zo ernstig. "Ik heb een lichte blessure, dus het was uit voorzorg dat ik aan de kant bleef. Dat had ik met de staff afgesproken. Ik moest het rustiger aandoen, maar ik heb wel tot een dag voor de match getraind."

Ondanks de blessure voelt Tirpan zich heel scherp. "Ik voel mij goed. Ik heb mij tijdens de zomer heel goed voorbereid. Ik heb dagelijks getraind met Siebe Hannosset, mijn personal coach. Ik denk dat de supporters ook al gezien hebben dat ik klaar ben voor het nieuwe seizoen."

Toekomst

Over zijn toekomst is Tirpan nog onduidelijk. "Ik weet nog niet wat mijn toekomst brengt. Ik ga mijn ambities uitspreken, nadat ik weet wat ik zal doen. Ik kan vandaag (voorbije zaterdag na de match Zulte Waregem-Sporting Lokeren) nog niet met 100% zekerheid zeggen dat ik bij Lokeren blijf. Ik kan ook niet met 100% zekerheid zeggen dat ik vertrek, dus het is afwachten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties