OFFICIEEL: productieve dag voor Arsenal: niet één, maar twee afgeronde transfers
Dennis Rosiers
| 3 reacties

Dani Ceballos en William Saliba tekenen bij Arsenal

OFFICIEEL: productieve dag voor Arsenal: niet één, maar twee afgeronde transfers

Arsenal heeft twee youngsters te pakken. Zowel Spanjaard Dani Ceballos als Fransman William Saliba werden vandaag voorgesteld als de twee nieuwste aanwinsten van de Gunners.

Dani Ceballos (22) is een spelmaker, die overkomt van Real Madrid. Bovendien was hij ook actief op het afgelopen EK U21, waar hij onder meer tegen België zijn klasse toonde.

De Spanjaard wordt voor een seizoen gehuurd van de Koninklijke, waar hij geen basisplaats kon afdwingen. Arsenal-manager Unai Emery is alvast in de wolken met zijn nieuwe middenvelder:"Hij heeft zo'n geweldige techniek, hij is creatief én nauwkeurig!"

30 miljoen euro

Later op de dag presenteerde Arsenal ook zijn volgende aanwinst: de 18-jarige Franse verdediger William Saliba. Hij komt over van Saint-Etienne, waarvoor hij afgelopen seizoen 16 wedstrijden in de Ligue 1 afwerkte. Arsenal betaalt maar liefst 30 miljoen euro voor het talent, dat ook in de belangstelling stond van de rivalen van Tottenham. Saliba zal op huurbasis komend seizoen nog wel uitkomen voor Saint-Etienne

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties