Beni Badibanga teleurgesteld na de puntendeling: "We hebben Eupen weer in de match laten komen"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti vanuit Eupen
| 1 reacties

Beni Badibanga reageerde teleurgesteld na de puntendeling tussen Waasland-Beveren en Eupen

Beni Badibanga teleurgesteld na de puntendeling: "We hebben Eupen weer in de match laten komen"
Foto: © photonews

Eupen et Waasland-Beveren hebben de punten gedeeld na een 1-1 gelijkspel op zaterdagavond. Voor beide teams is de nul nu van de tabellen geveegd, waardoor ze niet meer op de laatste plaats staan.

"We maakten het spel in de eerste periode en we zetten dat ook om in een doelpunt. Ik denk echt dat er nog een tweede goal inzat als we iets harder doordrukten, maar dat hebben we nagelaten", constateerde Beni Badibanga zaterdagavond.

Beslissende rol

"De tweede helft was het bewijs dat we ervaring te kort komen. We kwamen er niet meer uit en veel simpele ballen gingen verloren. Zij deden het niet slecht, maar we lieten hen eigenlijk terug in de match komen. Dat hebben we dus aan onszelf te wijten", ging hij verder.

Ondanks het eerste punt en het feit dat W-B niet langer op de laatste plaats staat, heerste er teleurstelling. "We stonden voor en gaven het dan uit handen, dat is zuur. Ik ben blij met mijn goal, maar nog liever had ik de drie punten op zak gestoken. Ik hoop dit seizoen een zo beslissend mogelijke rol te spelen", besloot de flankaanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties