Sporting Lokeren heeft dure punten laten liggen dit weekend, maar: "Tevreden met wat we hebben laten zien"
Nils Wens vanuit Lokeren
| 2 reacties

Davino Verhulst was tevreden over de eerste helft van Sporting Lokeren

Sporting Lokeren heeft dure punten laten liggen dit weekend, maar: "Tevreden met wat we hebben laten zien"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren heeft dit weekend dure punten laten liggen. Het speelde in eigen huis 0-0 gelijk tegen Lommel SK. Davino Verhulst was al bij al toch tevreden over wat Lokeren heeft laten zien.

Vooral over de eerste helft was Verhulst tevreden. "We speelden een sterke eerste helft, maar de bal moet er vooraan in en dat is niet gelukt. We waren veel beter, maar in de tweede helft waren we misschien iets minder. We werden iets zenuwachtiger, maar we mogen niet ontevreden zijn over onze prestatie."

Toch had de wedstrijd er helemaal anders kunnen uitzien. Na twee minuten had Lommel al een enorme kans door een foutje achterin bij Lokeren, maar Verhulst had een fraaie redding in huis. "Filipovic ging niet 100% door en daardoor kreeg Koike de bal onverwacht in zijn voeten. De spits kon er dan mee gaan lopen, maar ik ben blij dat ik daar mee voor dit punt heb kunnen zorgen, want dan had het er helemaal anders uit kunnen zien."

Afgekeurd doelpunt

Ook op het einde kwam Lokeren goed weg, want een doelpunt van Santermans werd afgekeurd. "Ik kon het niet goed zien, want er stonden wat mensen voor mij. De scheidsrechter zal het wel bij het rechte eind hebben. Ik had het niet verwacht, want er was precies niet veel gebeurd, maar oke er zal wel iets gebeurd zijn, want de beslissing was zeer overtuigend", aldus Verhulst na de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties