Lionel Messi mist openingswedstrijd La Liga
Dennis Rosiers
| 0 reacties

Lionel Messi sukkelt met kuitblessure

Lionel Messi mist openingswedstrijd La Liga
Foto: © photonews

Vrijdagavond staat de eerste competitiewedstrijd in La Liga op het programma. Barcelona trekt naar de Basken van Athletic de Bilbao, een gevaarlijke verplaatsing. Lionel Messi moet verstek geven door een kuitblessure.

De Argentijn ontbrak ook in de twee oefenwedstrijden tegen Napoli in de Verenigde Staten. Een vervelende kuitblessure hield hem van de velden. Coach Valverde was nog mysterieus op de persconferentie van donderdag: "Hij heeft sinds we terug zijn uit de VS nog niet met de groep getraind. We nemen geen enkel risico met onze spelers, en zeker niet met Lionel. Maar het gaat de goede kant op." Uiteindelijk heeft Valverde dan toch beslist om Messi niet te selecteren voor de wedstrijd van vrijdag.

Het wordt overigens een speciale match voor Valverde, die bij Bilbao zowel speler, jeugdtrainer als assistent-coach was: "Ik hoop elk jaar weer dat deze match vroeg op het seizoen valt, zodat het achter de rug is. Je wordt daar altijd onder druk gezet. Door de spelers, maar ook door de fans van Bilbao."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties