Jeroen Mellemans had het niet zien aankomen: "Sommige mensen zijn al aan het dromen"
Nils Wens
| 5 reacties

Enkele supporters van KV Mechelen zijn aan het dromen van play-off1

Jeroen Mellemans had het niet zien aankomen: "Sommige mensen zijn al aan het dromen"
Foto: © photonews

KV Mechelen is zeer sterk gestart aan het nieuwe seizoen. De promovendus staat voorlopig mee op kop van de competitie met 10 op 12. De supporters hadden het niet zien aankomen, ook Jeroen Mellemans niet.

Hij had er natuurlijk wel stiekem van gedroomd. "Ik had het niet zien aankomen, maar je hoopt het natuurlijk altijd wel. Nu volgen KV Oostende en Moeskroen, dus je weet nooit wat mogelijk is. 16 op 18 zou fantastisch zijn.

Zelfs play-off 1 wordt al in de mond genomen. "Het is nog vroeg, maar enkele supporters zijn al aan het dromen van play-off 1. Het is ongelooflijk wat we nu mee maken. We zijn alvast meer dan tevreden."

Ambitie

Toch vindt Mellemans dat ze rustig moeten blijven. "We zullen sowieso nog een tegenslag krijgen dit seizoen, dus we moeten nog afwachten met voorspellingen. Na de eerste tien machten weet je al veel meer."

Corryn

Mellemans is een grote fan van Corryn. "Hij komt weinig in de picture, maar hij vervangt Van Damme voorlopig op een perfecte manier. Het zijn twee totaal verschillende types, maar hij doet het zeer sterk. Heel de ploeg doet het uitstekend, dus het is moeilijk om er iemand uit te pikken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties