Interview Nordin Jbari is duidelijk: "Een overwinning is verplicht geworden"

Redactie
| 5 reacties
Nordin Jbari is duidelijk: "Een overwinning is verplicht geworden"

Racing Genk zal Anderlecht ontvangen bij de openingswedstrijd van de vijfde speeldag van de Jupiler Pro League deze vrijdagavond in de Luminus Arena.

Anderlecht zal vrijdag al een cruciale wedstrijd spelen in de vijfde speeldag van het kampioenschap. De Mauves hebben een teleurstellend record met twee op twaalf en ze jagen nog steeds op hun eerste overwinning. "Anderlecht is verplicht om in Genk te gaan winnen", zegt Nordin Jbari. "De verwachte resultaten zijn nog niet bereikt en de crisis blijft aanhouden."

Er valt Jbari wel iets op. "Ik zie mooie dingen voor 30-45 minuten, maar er is meer nodig. Kemar Roofe is geblesseerd aangekomen en zal een tijdje niet beschikbaar zijn. Het is niet normaal," zegt Jbari voordat hij verwijst naar Sporting's mentale coach. "Een zeer slechte beslissing. Het had aan het begin van het seizoen moeten gebeuren, niet na vier wedstrijden. Een slecht signaal dat de paniek aan boord van het Anderlechtschip bevestigt."

Maar als Anderlecht nog steeds achter zijn eerste overwinning zit, wordt deze strijd ook een test voor de Limburgse kant. "De druk is op Genk's schouders. Felice Mazzu heeft een gemengde start van het seizoen en het komt omdat ze hun twee belangrijkste spelers hebben verloren. Trossard en Malinovskiy maakten voortdurend het verschil in elke wedstrijd. De nieuwe versterkingen moeten zich nog steeds aanpassen, maar de nieuwe coach moet bewijzen en aantonen dat hij in staat is om zijn team naar succes te leiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties