Preud'homme: "Ik heb helemaal niks tegen meneer Boucaut"

Jordan Horwood
Arjen T'Sjoen en Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 11 reacties
Preud'homme: "Ik heb helemaal niks tegen meneer Boucaut"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme en Alexandre Boucaut hadden in het verleden al meerdere discussies. Toch is er bijzonder veel respect voor elkaar.

Na de wedstrijd maakte Paul-José Mpoku een luchtig filmpje met de scheidsrechter. Bij Standard beschouwden ze hem een lange tijd als 'de man die niet van Standard hield'. Ook zondag maakte hij zich met een rode kaart voor Maxime Lestienne opnieuw niet bijzonder populair.  

Na een logische gele kaart voor Maxime Lestienne na een duik, kreeg hij nog voor het half uur een tweede na een handsbal. 

Vergeef me de uitdrukking, maar hij heeft echt ballen

Hoewel Preud'homme het niet noodzakelijk altijd eens is met Boucaut heeft hij toch veel respect voor hem: "Ik hou van Alexandre Boucaut, ik heb veel respect voor hem. Hij is niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en vergeef me de uitdrukking, maar hij heeft echt wel ballen."

Preud'homme was het ook niet helemaal eens met de kaarten van Lestienne: "De handsfase was voor mij een natuurlijke reactie. Boucaut geeft geel, maar dan moet iedereen het doen. Ik heb dit seizoen al gelijkaardige fases gezien waarbij de scheidsrechter geen geel gaf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties