Deze 'Man City Legend' zal geen warm welkom krijgen op de jubileummatch van Kompany
Florent Malice
Florent Malice vanuit Manchester
| 5 reacties

De fans van Manchester City zijn er niet mee opgezet dat James Milner nog eens het blauwe shirt zal aantrekken

Deze 'Man City Legend' zal geen warm welkom krijgen op de jubileummatch van Kompany
Foto: © Photonews

Woensdagavond zullen heel wat spelers die vroeger het mooie weer maakten voor Manchester City nog eens het hemelsblauwe shirt aantrekken. James Milner is een van hen, al is niet iedereen daar even blij mee.

Pep Guardiola zal woensdag voor een keer niet het eerste elftal van Manchester City leiden, maar wel de City Legends: een bont allegaartje van spelers waarmee Vincent Kompany de kleedkamer mee heeft gedeeld in de Premier League. Onder hen: James Milner, nu onder contract bij FC Liverpool, de grootste titelconcurrent van de Citizens.

#Milnersnotwelcome

Milner werd in 2014 kampioen met de blauwe club uit Manchester en trok een jaar later naar de Reds. Dezer dagen duikt zijn naam in de sociale media op in de hashtag ‘#Milnersnotwelcome’. Daarmee willen de fans van Man City aantonen dat hun ex-speler niet welkom is op de benefietwedstrijd van Vincent Kompany.

Het thema is zo hot in Engeland dat Manchester Evening News, een regionaal avondblad, de gemoederen probeert te bedaren. “Milner verdient woensdag een warme welkom” is het stuk getiteld. “Vooraleer jullie hem uitjouwen, denk even aan welke prijzen hij jullie heeft geholpen.", ging het verder. Het is en blijft natuurlijk een partijtje voor het goede doel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties