Engeland klopt Kosovo in bijzonder gek doelpuntenfestival, enkele toplanden doen ook prima zaken: het overzicht op dinsdag!

Redactie
| 9 reacties

De 'week of football' is helemaal voorbij wat betreft de EK-kwalificaties. Het zorgde voor een fantastische en doelpuntenrijke avond.

Groep A

Hét duel van de groep - en eigenlijk van de dag - was dat tussen Engeland en Kosovo. Beide landen zorgden bovendien voor een prima avond met acht doelpunten.

Berisha deed in de eerste minuut al meteen de netten trillen, daarna kwam de machine van Engeland onder stoom: 5-1 bij de rust.

De tweede helft kwam Kosovo nog wat opzetten en miste Engeland nog een strafschop. Soucek en Masopust zorgden in drie minuten voor een 0-2 zege van Tsjechië bij Montenegro. De Tsjechen springen over Kosovo naar plek 2 in de groep.

Groep B

Oekraïne stoomt lustig door in de groep en is met 13 op 15 bijna zeker van het EK. Portugal heeft met een 1-5 zege in Litouwen dan weer de tweede stek steviger in handen.

Luxemburg verloor in eigen huis van Servië en is na een goede start in de groep het spoor nu stilaan toch een beetje bijster.

Groep H

IJsland, Frankrijk en Turkije begonnen hun EK-kwalficatiegroep elk met 12 op 15. Op speeldag 6 konden ze daar elk 15 op 18 van maken.

IJsland liet echter dure en zure punten liggen, door met 4-2 te gaan verliezen in Albanië. Dan deden Turkije en Frankrijk het (veel) beter.

Waag zeker je kans via BetFIRST en win leuke bedragen met de matchen van dinsdag 10 september!