Zien we Lamkel Zé snel terug in de basis bij Antwerp? "Qua teamgeest is hij niet uit het juiste hout gesneden"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 5 reacties

Lamkel Zé stond weer op verkeerde wijze in de spotlights, staat hij snel weer op het veld bij Antwerp?

Zien we Lamkel Zé snel terug in de basis bij Antwerp? "Qua teamgeest is hij niet uit het juiste hout gesneden"

Antwerp heeft tijdens de interlandbreak even tijd gehad om te bekomen van een rampzalige week. De uitschakeling in de Europa League en in mindere mate de nederlaag tegen Zulte Waregem kwamen hard aan. Een speler wordt meer dan de anderen onder de loep genomen: Didier Lamkel Zé.

De Kameroener kwam door zijn uitsluiting nog maar eens op de verkeerde wijze in de spotlights en breide daar een vervolg aan door met Sinan Bolat op de vuist te gaan. Lamkel Zé heeft zich stilaan onmogelijk gemaakt op de Bosuil.

"Het is niet de eerste keer hé", verwijst Cisse Severeyns naar het opstootje tussen Zé en Jelle Van Damme vorig seizoen. "Ik denk dat hij qua teamgeest niet uit het juiste hout is gesneden. Als iemand zich boven de groep zet, dan moet hij er ook bovenuitsteken met uitzonderlijke kwaliteiten. Dat is bij hem niet het geval."

Timing niet toevallig

Nadat hij tijdens de voorbereiding naar de B-kern werd verwezen nam Bölöni hem weer op bij de selectie, bij gebrek aan beter. "Met Mirallas en Benson zijn er nu wel alternatieven ter beschikking. Anderzijds is er ook een financiële kant aan het verhaal verbonden. Lamkel Zé is een van de spelers die voor een flinke meerwaarde doorverkocht kan worden."

De timing van het incident met Bolat (zaterdag 31 augustus) is volgens Severeyns niet toevallig. "Wat er precies gebeurd is weet ik niet, maar ik denk dat Bolat hem eens op zijn plaats heeft gezet. Dat mag ook, binnen de groep en weg van de camera's. En het was niet pas twee weken na de Europese uitschakeling, wel slechts twee dagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties