Ex-CEO van Roeselare ontsteld over communicatie betreft openstaande schuld: "Dat is regelrechte onzin"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Brian Tevreden benadrukt dat nieuwe bestuur op hoogte was van schulden

Ex-CEO van Roeselare ontsteld over communicatie betreft openstaande schuld: "Dat is regelrechte onzin"
Foto: © photonews

Voor de supporters van Roeselare is het bang afwachten of er in de toekomst überhaupt nog gevoetbald gaat worden op Schiervelde. De voormalig CEO Brian Tevreden leeft met de fans mee. Wel stelt de Nederlander dat er door het nieuwe bestuur niet correct gecommuniceerd is.

Tevreden verklaart bij Focus en WTV dat de huidige beleidsmensen wel degelijk op de hoogte waren van de openstaande schuld van meer dan 25 000 euro. "Wat mij zeer verbaast, is de communicatie vanuit de club. Ze hebben gezegd dat het oude management het nieuwe bestuur niet zou hebben ingelicht. Dat is regelrechte onzin".

Hij legt ook mails voor die moeten aantonen dat zijn opvolger effectief op de hoogte was. "Wees dan gewoon een leider en zeg: jongens, ik heb een fout gemaakt en we gaan het zo snel mogelijk oplossen. Maar ga niet met modder gooien of doelbewust mensen beschuldigen."

Iedereen op de hoogte

De schulden komen voort uit het feit dat spelers van Roeselare na elke wedstrijd op restaurant mochten. "Ik heb dat zelf toen gestopt. Het hele bestuur, iedereen was ervan op de hoogte." Wie er wel mee de dupe van zijn, zijn de fans. "Het zijn echt mensen met een hart voor de club. Ik heb wel een vermoeden dat het goed gaat komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties