Mercier: "Ik zie kwaliteit bij Waasland-Beveren"
Nico Wieme
| 4 reacties

Mercier voor vuurdoop bij Waasland-Beveren

Mercier: "Ik zie kwaliteit bij Waasland-Beveren"

Waasland-Beveren nam eind augustus afscheid van Adnan Custovic. De Bosniër betaalde het gelag na een 1 op 15. De Waaslanders stelden met Arnauld Mercier een onervaren trainer op het hoogste niveau aan. "Ik voel geen druk", beweert de Fransman.

Waasland-Beveren gaat zaterdag op zoek naar punten bij STVV. Dat zal voor het eerste gebeuren onder de leiding van Arnauld Mercier. "Ik zal helemaal niet nerveus zijn", laat de coach van geel-blauw optekenen in HLN. "Ik zal voor het eerst coachen op het hoogste niveau. Dat is toch een heel mooie uitdaging, niet?"

Druk voelt de Fransman naar eigen zeggen niet. "Ik heb er zin in. Ik kwam terecht in een erg georganiseerde en professionele club. Dat verrasste mij. Mijn eerste indruk was positief, al viel het mij wel op dat sommige spelers met een gebrek aan vertrouwen worstelen."

Mercier weet wat er Waasland-Beveren te doen staat op bezoek bij Sint-Truiden. "Het plan is om hen in de problemen te brengen. Ik geloof in mijn team. We hebben de middelen om te slagen. We trainden heel de week op kunstgras, want zoiets vergt een aanpassing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties