De knappe opmars van Moeskroen blijft duren

Nils Wens
| 5 reacties
De knappe opmars van Moeskroen blijft duren
Foto: © photonews

Moeskroen heeft vanavond derby gewonnen van KV Kortrijk. Het werd 2-0 voor de thuisploeg. Dankzij deze overwinning behouden ze een mooie plaats op het podium van de Pro League.

Al snel kon Moeskroen zijn stempel drukken op deze wedstrijd en bij Kortrijk zag het er niet goed uit. Dankzij een zeer goede Bruzzese duurde het lang voordat de wedstrijd voor de thuisploeg open brak. 

net voor de pauze opende Moeskroen de score. Dankzij een hoekschop van Pietrzak kwam de bal perfect op het voorhoofd van Diogo Queiros. De Portugees kon zijn allereerste doelpunt maken in eerste klasse.

Daarna kwam KV Kortrijk beter in de wedstrijd. Julien De Sart gaf de Canonnier twee keer koud zweet, maar de paal en Jean Butez hielden stand. En de uitsluiting van Lucas Rougeaux brak de goede dynamiek van Kortrijk.

En Jonah Osabutey had de taak op zich genomen om een einde te maken aan de hoop van Yves Vanderhaeghe's troepen. De Ghanees trok alles uit de kast om Aleix Garcia zijn eerste doelpunt aan te bieden voor Moeskroen. Een perfect debuut dus voor Garcia. 

Verrassing

Moeskroen is sterk bezig en nu draaien ze zelfs mee bovenin. Een verrassing om Moeskroen zo hoog in de rangschikking te zien? In feite wel, maar gezien het voetbal en de mentaliteit die sinds de opening van de competitie wordt getoond, is het welverdiend!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties