Bologna heeft knappe comeback in huis...dankzij zieke coach

Dennis Rosiers
| 0 reacties
Bologna heeft knappe comeback in huis...dankzij zieke coach
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinisa Mihajlovic, de trainer van Stefano Denswil bij Bologna, lijdt aan leukemie. Door een chemokuur zat de Serviër voor het eerst niet op de bank dit weekend in de uitwedstrijd bij Brescia. Dat weerhield hem niet om zijn ploeg op sleeptouw te nemen.

Halfweg zag het er enorm slecht uit voor Bologna: het stond met 3-1 in het krijt. Sinisa Mihajlovic belde tijdens de rust vanuit zijn ziekenhuisbed naar een van de hulpcoaches. Het miste zijn effect niet. "De coach was woest en dat maakte hij ons ook duidelijk tijdens de rust", verklapte Bologna-spits Rodrigo Palacio na de partij. "De mentaliteit die hij overbracht, namen we de tweede helft mee op het veld."

Bologna boog in de tweede helft de scheve situatie om. Mede door een doelpunt van Stefano Denswil (ex-Club Brugge) won het alsnog met 3-4. Het blijft zo na een knappe zeven op negen bovenaan meedraaien in de Serie A.

Opmerkelijk: na de match gingen Bologna-spelers en fans massaal naar het ziekenhuis om Mihajlovic een hart onder de riem te steken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties