Genk-aanvoerder focust niet enkel op het negatieve na het debacle in Oostenrijk
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties

Genk-aanvoerder Sébastien Dewaest wil niet enkel op het negatieve focussen na de match tegen Salzburg

Genk-aanvoerder focust niet enkel op het negatieve na het debacle in Oostenrijk
Foto: © photonews

Dinsdagavond donderde het in de Genkse kleedkamer. Niet liep volgens plan en de afstraffing kwam bijzonder hard aan. Je kan er als team nog lang bij blijven stilstaan, maar uiteindelijk moet je toch vooruit.

Dat is nu ook wat aanvoerder Sébastien Dewaest probeert te doen bij de Limburgers: de spirit in het elftal houden. "Hier moeten we lessen uit trekken voor de confrontaties met Liverpool en Napoli", reageerde de Genkse aanvoerder bij RTL Sport.

Herpakken

"Want tegen hen wordt het nog moeilijker. We moeten onszelf in vraag stellen. Laat deze nederlaag net een boost voor de toekomst zijn. Het is de eerste keer in de Champions League voor deze groep en dus moeten we uit onze fouten leren. Het is steeds moeilijk om na een titel te bevestigen. Nu is het aan ons om de hoofden omhoog te houden", bekeek Dewaest het positief, zoals het een echte aanvoerder betaamt.

Zaterdag krijgt Genk voor eigen volk de kans om iets recht te zetten, want dan treft het KV Oostende in de competitie. Ondertussen gaat Dimitri De Condé nog eens samenzitten met Felice Mazzu en zijn technische staf om de zaken nog eens op scherp te zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties