Vanhaezebrouck maakt bilan op na zomermercato: "Gent is de grootste uitdager van Club, Antwerp op drie"
Redactie
| 38 reacties

Vanhaezebrouck maakt bilan op na zomermercato

Vanhaezebrouck maakt bilan op na zomermercato: "Gent is de grootste uitdager van Club, Antwerp op drie"
Foto: © photonews

Er zijn wel een paar ploegen die zich stevig versterkt hebben tijdens de zomermercato. Dan valt meestal de naam van Club Brugge, maar ook Gent en Antwerp zijn te geduchten tegenstanders geworden. Voor Hein Vanhaezebrouck zijn de Buffalo's de grootste uitdager van blauw-zwart.

Gent heeft op het einde van de mercato nog stevig uitgehaald. "Depoitre binnenhalen was al straf, maar dan volgde Kums nog - onbegrijpelijk dat ze hem bij Anderlecht hebben laten gaan, hij bloeit nu meteen weer open. En Bronn houden is voor mij eveneens een toptransfer. Tel daarbij Owusu en Ngadeu, twee fantastische aanwinsten die er eerder al stonden, en je bent geweldig versterkt", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Vanhaezebrouck wijst op de wisselmogelijkheden die Gent heeft. "Als je dan kijkt naar Club Brugge, stel ik me de vraag: wat als Vormer of vooral ­Vanaken uitvalt? Het verschil tussen ­Vanaken en Schrijvers is meteen heel groot. Dan is de wissel­weelde bij Gent toch groter."

Bijna was dat zelfs nog meer geworden, maar de transfer van Haroun ging niet door. "Maar aangezien Haroun is gebleven, en die meteen de knop heeft kunnen omdraaien - chapeau! - zet ik Antwerp momenteel op plaats drie in de rangorde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties