Vitoria komt niet naar Standard om zich in te graven, coach spreekt klare taal
Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 11 reacties

Standard zal donderdagavond met Vitoria geen ultradefensieve tegenstander ontvangen

Vitoria komt niet naar Standard om zich in te graven, coach spreekt klare taal
Foto: © photonews

Standard opent de Europa League-campagne met een thuismatch tegen het Portugese Vitoria Guimaraes. Geen grote naam in het Europese voetbal, maar dat wil niet zeggen dat ze zich straks komen ingraven op Sclessin.

Vitoria wil geen bijrolletje vertolken in poule F van de Europa League. "Ik ben het eens met Michel Preud'homme als hij zegt dat wij de twee underdogs zijn van de groep. Maar we staan hier wel omdat we onze plek verdienen", gaf trainer Ivo Vieira een dag voor de match aan.

We geloven in onze eigen speelstijl

Vieira liet zich uit over de sterktes van Standard, maar zal zich niet te veel aanpassen aan de tegenstander. "We geloven in onze manier van spelen en we zullen altijd op zoek gaan naar een goal. Aanvallen zit in onze filosofie. Als ik onze kenmerken zie dan zeg ik: we zijn gemaakt om zo te spelen."

Klare taal van de Portugees, maar hij was nog niet uitgesproken. "We willen ons dominante spel opleggen en tegelijk mooi voetbal op de mat brengen, ook al hangt dat af van de tegenstander. We zullen er alles aan doen om hier te scoren en te winnen." Aan de ingesteldheid van hun coach zal het straks alvast niet liggen bij Vitoria!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties