Hazard en Courtois geviseerd in de Spaanse pers na de 3-0 in Parijs

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 74 reacties
Hazard en Courtois geviseerd in de Spaanse pers na de 3-0 in Parijs

Real Madrid is woensdagavond met duidelijke 3-0 cijfers gaan verliezen op bezoek bij PSG, de andere favoriet voor groepswinst in poule A. De Madrilenen staan nu laatste in de groep, achter Galatasaray en Club Brugge.

De match werd uitvoerig ontleed in de Spaanse pers en Thibaut Courtois en Eden Hazard konden daar niet aan ontsnappen. "Hazard was vermist en Courtois ging in de fout door zijn korte hoek niet af te dekken en bij de volgende goal reageerde hij te traag", luidde de kritiek in AS.

Keylor Navas zag het allemaal gebeuren vanuit de andere goal

"Voor Hazard was het een avond om zich als 'Galactico' te bewijzen, maar zijn prestatie was niet navenant. Hij verstopte zich niet, maar hij was ook geen protagonist. Hij is nog niet toe aan zijn beste niveau. Daarom haalde Zidane hem bij de 2-0 van het veld", was de spelersbeoordeling in Marca.

Dezelfde krant was ook niet mals voor Courtois. "Hij hield ze niet tegen. Courtois beging geen flagrante fouten en was niet de schuldige van de nederlaag. Hij werd weinig geholpen door zijn ploegmaats, maar hij bood ook geen zekerheid. Keylor Navas zag het allemaal gebeuren vanuit de andere goal", verwees Marca naar de oude concurrentiestrijd tussen Courtois en Navas bij Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties