Feyenoord-verdediger krijgt het aan de stok met eigen fans

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties
Feyenoord-verdediger krijgt het aan de stok met eigen fans

Rick Karsdorp, rechtsachter van Feyenoord, kreeg het gisteren aan de stok met een deel van de eigen aanhang na de verloren wedstrijd in de Europa League tegen Glasgow Rangers.

Feyenoord speelde gisterenavond een zwakke wedstrijd in Ibrox Park en ging dan ook terecht ten onder tegen het Glasgow Rangers van Steven Gerrard. Het werd 1-0 voor de Rangers, aanvoerder Tavernier miste zelfs nog een strafschop.

Opmerkelijk beeld na de match. Rick Karsdorp, een jeugdproduct van Feyenoord die deze zomer terugkeerde na een mislukt avontuur bij AS Roma, maakte openlijk ruzie met enkele fans. Hij reageerde na afloop bij AD: "Je hebt altijd wel mensen die hun middelvingers opsteken of wegwerpgebaren maken na een verloren partij. Ik ben een emotionele jongen, dus dan ga ik even verhaal halen. Al zou ik dat niet mogen doen."

"Ik heb dit in mijn eerste periode hier ook al enkele keren meegemaakt. Ik ben blij om voor Feyenoord te spelen en fier om het shirt te dragen. Dan is het zonde dat sommige fans dit doen, als ik ze zelfs al fans mag noemen. Ze hebben me diep geraakt", besluit Karsdorp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties