🎥 Kane maakt vreemde/fantastische goal, maar na VAR-interventie gaan Tielemans en co erop en erover
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Harry Kane kan zelfs al vallend scoren

🎥 Kane maakt vreemde/fantastische goal, maar na VAR-interventie gaan Tielemans en co erop en erover
Foto: © photonews

Tottenham speelde zaterdagmiddag tegen Leicester City. Een goal van Ndidi werd na een VAR-ingreep afgekeurd. Maar de openingsgoal van Harry Kane moet u absoluut gezien hebben. Leicester keerde de situatie trouwens nog helemaal om.

Kane is een topspits, maar dit was wel een sterk staaltje van lichaamsbeheersing. Bij het binnengaan van de zestien kreeg hij een duw en strompelde achter de bal. Terwijl hij viel kreeg hij zijn been toch nog tegen de bal en opende zo de score...

Bij Tottenham stonden Toby Alderweireld en Jan Vertonghen in de basis. Bij Leicester kreeg Tielemans een basisplaats en Dennis Praet zat op de bank.

Maar dan een vreemd moment. Aurier leek Tottenham met een droog schot op rozen te zetten, maar na opnieuw een tussenkomst van de VAR werd dat afgekeurd voor millimeters buitenspel... Als het al buitenspel was...

In de nasleep maakten de bezoekers de gelijkmaker via Ricardo Pereira en vijf minuten voor tijd kwamen ze via een bijzonder knap afstandsschot van Maddison zelfs op 2-1. Daar bleef het ook bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties