Beerschot begrijpt dat het zo niet verder kan: "Onze mentaliteit op verplaatsing moet beter"

Beerschot begrijpt dat het zo niet verder kan: "Onze mentaliteit op verplaatsing moet beter"

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot ging in Virton weer met de billen bloot. Uit kunnen de Mannekes maar niet winnen. Er moet ook gezegd worden dat doelman Moris heel wat uit zijn kooi haalde, ook een goeie poging van Jorn Vancamp.

“We botsten op een doelman die een wereldwedstrijd speelde, maar onze efficiëntie moet gewoon omhoog”, aldus Vancamp in GvA. “Als je na zeven wedstrijden een doelsaldo van -4 hebt, dan moet het aanvallend en verdedigend beter. Dat gebrek aan scorend vermogen begint na een aantal wedstrijden wel in de hoofden te spelen. Voor dat vertrouwen hebben we eens een wedstrijd met twee of drie doelpunten nodig. Op verplaatsing moet onze mentaliteit ook weer beter."

Vancamp  begon zelf voor de tweede week op rij op de bank. "Na mijn goede start wist ik dat ik na een paar weken wel een dipje zou krijgen. Als je acht maanden geen wedstrijd hebt gespeeld, is het logisch dat die matchen fysiek doorwegen en je even rust nodig hebt. Dat hebben we ook intern besproken, na die rust voel ik me nu volledig gerecupereerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties