Hazard twijfelt niet aan zichzelf: "Ik weet dat ik goed kan voetballen"

Nico Wieme
| 7 reacties
Hazard twijfelt niet aan zichzelf: "Ik weet dat ik goed kan voetballen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks een matige vorm kijkt Eden Hazard met vertrouwen uit naar het duel tegen Club Brugge. "Mijn eerste Champions Leaguewedstrijd in Bernabeu moet er één zijn met veel doelpunten en een grote zege", aldus de Rode Duivel.

Eden Hazard schuwt de verantwoordelijkheid niet die op zijn schouders rust. In aanloop naar het thuisduel met Club Brugge stond de Madrileense spelmaker de internationale pers te woord. “De kritiek raakt mij niet. Ik twijfel niet aan mezelf. Ik weet dat ik goed kan voetballen en de goals zullen wel komen.”

“Ik wil mij niet verschuilen. Ik ben nu 100% fit. Ik besef zeer goed dat de mensen meer verwachten van mij. Het is alsof ik elke match drie goals ga maken. Ik ben de eerste om kritisch te zijn. Geloof me, ik werk hard opdat de fans trots zouden zijn op mij. Een keer dat het eerste doelpuntje er is, zal alles loslopen”, aldus Hazard.

De Tubekenaar hoopt op een mooie avond bij zijn Champions Leaguedebuut voor eigen volk, maar is toch op zijn hoede voor blauw-zwart. “Ik ken Club Brugge een beetje: dat is een goede ploeg die naar Madrid komt om te proberen om te winnen. Als je Simon Mignolet kunt halen, ben je als club sterk bezig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties