Hertha Berlijn zet met Boyata en invaller Lukebakio scheve situatie recht tegen Düsseldorf

Simon Wauters
| 2 reacties

Hertha Berlijn heeft vrijdagavond met 3-1 gewonnen van Düsseldorf. Bij de thuisploeg stond Dedryck Boyata in de basis.

Rouwen Hennings bracht de bezoekers na een half uur van op de stip op voorsprong. Lang kon Düsseldorf niet genieten van die voorsprong. Vijf minuten later maakte Vedad Ibiševic gelijk en Hertha ging zelfs nog met een voorsprong de rust in na een treffer van Javairô Dilrosun in minuut 44.

Op het uur mocht Dodi Lukebakio invallen bij de thuisploeg. Twee minuten later leverde hij al een assist af voor de 3-1 van Vladimír Darida. Meteen ook de eindstand.