Arnar Grétarsson hekelt gebrek aan passie
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Lommel
| 3 reacties

Grétarsson wil meer inzet zien van zijn spelers

Arnar Grétarsson hekelt gebrek aan passie
Foto: © photonews

Een vijftal jaar geleden was hij nog sportief directeur bij Club Brugge, nu is Arnar Grétarsson trainer van het krasselende Roeselare. Een avontuur dat verloopt met horten en stoten, want Roeselare wacht nog altijd op een eerste zege en ging nu ook kopje-onder bij rechtstreeks concurrent Lommel.

Nochtans had de IJslander vooraf een goed uitgekiemd plan uitgetekend. "We waren gekomen voor de drie punten. We wilden diep spelen en achter hun verdediging kruipen. Anders zou Lommel de mogelijkheid krijgen om tussen de lijnen te spelen. Lommel was in de eerste helft veel beter", gaf Grétarsson ruiterlijk toe.

Er heerste dan ook een grote teleurstelling over wat zijn team op de mat had gelegd. "Ik ben ontgoocheld over onze eerste helft en over de manier waarop we het hebben aangepakt. We moesten meer doen dan dit. We moesten meer passie tonen van in het begin."

Meer vechtlust vereist

Het hoge woord is eruit: passie/inzet/mentaliteit. Al te vaak schiet Roeselare pas wakker als het kalf al verdronken is. "We moeten met meer passie spelen. We zitten in een moeilijke situatie. In onze positie kunnen we het ons niet permitteren om zo te spelen. We zijn aan het vechten voor ons leven, maar dat hebben we niet getoond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties