Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 1 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 10 posteren we dit weekend Wouter Biebauw, die niet voor het eerst uitpakte met een prima wedstrijd en daar nu ook de vruchten voor plukte in de vorm van een eerste driepunter, in doel.

Verdediging

In de verdediging vielen ons heel wat flankverdedigers op. Vega was bij Union heel erg belangrijk in het opkuiswerk achterin en liet zo ook Tabekou zijn ding doen op de flank, terwijl Dewaele - ook al een rechtsachter - zelfs scoorde voor Westerlo tijdens een van zijn rushes naar voren.

Van Den Bogaert was ook goed voor de Kemphanen, maar grijpt er nét naast. Centraal kunnen we niet naast Voet, die een droomweekend beleefde: scoren en WK-goud voor vriendin Derwael.

Middenveld

Op het middenveld twee spelers van Virton, die samen voor de zege zorgden voor de Luxemburgers met heel wat flukse bewegingen en acties. Zowel Stelvio Cruz als Lecomte mogen zo opnieuw in het elftal van de week plaatsnemen. Van Eenoo was de drijvende kracht bij Westerlo, Nielsen voegde nog een assist toe aan zijn sterke statistieken bij Union.  

Aanval

Haugen opende zijn rekening voor de Brusselaars, al had hij gerust nog een keertje kunnen scoren had Union de counters beter uitgespeeld. Tabekou was van zijn kant ook heel bedrijvig, maar ongelukkig in de fase van de waarheid. Naessens maakte een knap doelpunt voor Roeselare, Gboho was de man bij Westerlo - handspel of niet.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties