Overzicht Serie A: Cagliari springt (dankzij Nainggolan) naar plek 5, hekkensluiter Sampdoria pakt een punt tegen AS Roma
Arjen T'Sjoen
| 1 reacties

Cagliari springt (dankzij Nainggolan) naar plek 5, hekkensluiter Sampdoria pakt een punt tegen AS Roma

Overzicht Serie A: Cagliari springt (dankzij Nainggolan) naar plek 5, hekkensluiter Sampdoria pakt een punt tegen AS Roma
Foto: © photonews

Inter, Lazio, Napoli en Juventus hadden al gespeeld, maar er stonden nog wat wedstrijden op het programma in de Serie A. Radja Nainggolan speelde met Cagliari tegen SPAL en AS Roma ging op bezoek bij Sampdoria.

Cagliari-SPAL

Radja Nainggolan speelde met Cagliari thuis tegen SPAL en kon zowaar naar de vijfde plaats in de Serie A springen. Na tien minuten drukte ex-Rode Duivel Nainggolan meteen zijn stempel op de wedstrijd met een fenomenale knal. Cagliari bleef het betere elftal en na de pauze viel ook de 2-0 nog via Paolo Farago. Cagliari staat nu op plek 5 en volgt op een puntje van SSC Napoli.

Sampdoria-AS Roma

Sampdoria kende een verschrikkelijke competitiestart en stond zelfs allerlaatste. Claudio Ranieri werd intussen aangesteld als nieuwe T1 en thuis tegen AS Roma waren er tekenen van beterschap te zien. Het balbezit doorheen de wedstrijd was wel grotendeels voor de Romeinen, maar doelpunten vielen er uiteindelijk niet. De jonge Nederlandse flankaanvaller Justin Kluivert kreeg in het slot nog een rode kaart. AS Roma staat nu op de zesde plaats in het klassement, Sampdoria blijft laatste. 

Udinese-Torino

Tot slot speelde Udinese ook nog thuis tegen FC Torino. Net voor de pauze maakte Stefano Okaka Chuka (ex-RSC Anderlecht) er 1-0 van. Torino kreeg kansen via Simone Verdi en Andrea Belotti, maar scoorde niet meer. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties