"Willen Club Brugge punten afpakken": Dury en De fauw blikken terug én vooruit, serieuze domper voor Marvin Baudry

"Willen Club Brugge punten afpakken": Dury en De fauw blikken terug én vooruit, serieuze domper voor Marvin Baudry
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem pakte de drie punten tegen KV Oostende, maar echt veel vertrouwen zal het na de 2-0 niet hebben getankt. Bovendien zag het ook een absolute pechvogel opnieuw uitvallen na amper vijf minuten voetbal.

"Dit soort wedstrijden moet je winnend afsluiten en dat hebben we gedaan", klonk het bij Davy De fauw na de 2-0 tegen de Kustboys. "Nu komt er een mooie match aan tegen Club Brugge. Zij zijn in vorm, wij willen hen graag wat punten afpakken."

Dat zal het dan wel moeten doen zonder Marvin Baudry. Die speelde vorige week zijn eerste 45 minuten in zes maanden tijd, als invaller op het middenveld bij KV Kortrijk - meer over zijn relaas na zijn debuut kan je HIER nog eens nalezen.

Baudry out, Berahino gemist

Tegen KV Oostende mocht hij centraal achterin in de basis beginnen ... om na nog geen vijf minuten onfortuinlijk uit te vallen na een botsing met Davy De fauw. Bij de botsing liep hij een neusbreuk op, maandag of dinsdag gaat hij onder het mes en dus zal hij opnieuw even buiten strijd zijn.

"Wij zaten toch wat onder spanning", besefte Francky Dury. "We misten Berahino, die erg balvast is. De overwinning is het belangrijkste, de vijfde clean sheet doet ook deugd. We hebben onszelf druk opgelegd, de doelpunten hebben ons wat bevrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties