Supportersclub Westerlo denkt niet dat de eerste periodetitel er nog in zit: "Hangt af van andere clubs"

Nils Wens
| 8 reacties
Supportersclub Westerlo denkt niet dat de eerste periodetitel er nog in zit: "Hangt af van andere clubs"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is razend spannend in 1B. OHL, Virton, Union en Westerlo kunnen de eerste periodetitel nog pakken. Toch gelooft supportersclub de Blue ARAs van Westerlo er niet meer in. Ze tellen drie punten achterstand op OHL.

Westerlo speelt nog tegen Lommel en Union, maar volgens Jimmy Mangelschots, voorzitter van supportersclub de Blue ARAs, zit de eerste periodetitel er niet meer in. Hij vertelde het in een exclusief interview. 

"Ik denk niet dat het nog gaat lukken. Het hangt allemaal af van OHL, maar we zijn ook afhankelijk van Virton. Als OHL 3 op 6 haalt, zijn ze vrij zeker. De eerste periode zal dus niet voor ons zijn", aldus de voorzitter.

De supporters zagen een sterk Westerlo in de eerste periode, maar ze zijn toch licht ontgoocheld dat de eerste periodetitel waarschijnlijk niet meer haalbaar is. "We mogen niet klagen, want we zagen mooi voetbal. Uiteraard zijn we ergens ontgoocheld dat we de eerste periodetitel waarschijnlijk niet halen, maar als we kijken naar vorig seizoen is er zeker verbetering en zijn er serieuze stappen gezet."

Tweede periode

Volgens de voorzitter van de Blue ARAs moet het mogelijk zijn om ook in de tweede periode mee te doen voor de periodetitel. "Als de spelers de focus kunnen behouden, kunnen we weer meedoen zoals nu. Iedereen is aan elkaar gewaagd in deze competitie, dus er is zeker iets mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties