Groep E en F: Dortmund draait onmogelijke situatie nog om tegen Inter, Salzburg doet een goede zaak

Arjen T'Sjoen
| 2 reacties
Groep E en F: Dortmund draait onmogelijke situatie nog om tegen Inter, Salzburg doet een goede zaak

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep E kwamen er met Thorgan Hazard en Axel Witsel (Dortmund) en Romelu Lukaku (Inter) dire Rode Duivels in actie. In groep G speelde Dries Mertens met Napoli thuis tegen RedBull Salzburg.

Groep E

Genk kon geen punten afsnoepen van Liverpool, maar Salzburg kon dat wel in Napoli. De Oostenrijkers kwamen snel op voorsprong via het Noorse toptalent Erling Haland. Napoli reageerde en kwam met een schot op de paal van José Callejon bijna langszij. Kort voor de pauze viel het doelpunt dan toch via Hiving Lozano. Nadien was Napoli de betere ploeg, Lorenzo Insigne schoot de grootste kans op de paal waardoor Salzburg een punt pakt en nu een voorsprong van drie punten heeft op Racing Genk.

Groep F

Dortmund leek tegen Inter een offday te hebben in de eerste helft. Lautaro Martinez en Matias Vecino zorgden voor een comfortabele ruststand. Na de pauze straalde Dortmund veel meer zelfvertrouwen uit en speelden ze op een ander niveau. Hakimi maakte snel de aansluitingstreffer en Inter moest achteruit. Julian Brandt en nog eens Hakimi beslisten de wedstrijd in het voordeel van de Duitsers.

Barcelona speelde eerder al 0-0 gelijk tegen Slavia Praag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties