Emond en Oularé over hun belangrijke assists

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 11 reacties
Emond en Oularé over hun belangrijke assists
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De aanvallers van de Rouches waren belangrijk voor het team tegen Frankfurt, al scoorden ze zelf niet. Zinho Vanheusden en Maxime Lestienne konden profiteren van twee knappe deviaties met het hoofd.

Het was na een corner dat Standard de score kon openen. De Duitsers lieten twee weken geleden zien dat ze solide waren in de lucht, maar lieten zich donderdag toch ringeloren door Standard en de knappe deviatie van Emond aan de eerste paal. Zinho Vanheusden kon ervan profiteren. "Hier hebben we op getraind", reageerde Emond na afloop van de partij.

"Ik moest naar de eerste zone lopen en de bal op het juiste moment toucheren. Ik ben enorm blij dat we hieruit konden scoren."

Ook invaller Obbi Oularé, die in de slotfase inviel, was onmiddellijk van waarde. Hij vocht enkele felbevochten luchtduels uit. En hij zette met een knappe deviatie met het hoofd Lestienne op weg naar de winning goal diep in blessuretijd.

"Dat zijn mijn kwaliteiten. Voor ik sprong, nam ik de tijd om te kijken waar Maxime liep. Ik zag dat de verdedigers hem niet echt in de gaten hielden. Ik kon de bal controleren, want ik was alleen. Maar ik besloot om de bal te deviëren en Maxime rondde het knap af", aldus de ex-speler van onder andere Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties