Francky Dury ontgoocheld na nederlaag tegen Anderlecht: "Niet op de afspraak" en "Dit had momentum in competitie kunnen zijn"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 3 reacties
Francky Dury ontgoocheld na nederlaag tegen Anderlecht: "Niet op de afspraak" en "Dit had momentum in competitie kunnen zijn"
Foto: © photonews

Zulte Waregem ging in eigen huis onderuit tegen RSC Anderlecht. "We waren 45 minuten lang niet op de afspraak", was Francky Dury kritisch na de match.

"75 minuten gewroet? Neen, we waren gewoon niet op de afspraak in de eerste helft. En dat zorgt voor ontgoocheling", aldus Francky Dury.

Schieten in onze eigen voet, dit had momentum in competitie kunnen zijn

"Een doelpunt weggeven? Dat kan iedereen overkomen. Maar wat we daarna doen was gewoon niet goed. We lieten hen naar hartenlust voetballen en zelf kwamen we maar tot een klein kansje met Larin in die eerste helft", besefte de oefenmeester van Zulte Waregem

De heenronde wordt zo afgesloten met 22 punten door Zulte Waregem: "In de gegeven omstandigheden misschien niet slecht. Maar dit had een momentum kunnen zijn in de competitie. Met een overwinning hadden we in de top-6 kunnen blijven staan halfweg en draaien met 25 punten. We schieten nu in onze eigen voet doordat we dat niet doen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties